HVAC

Verwarming, ventilatie en airconditioning zorgen voor een balans tussen het thermisch comfort en een gebouw met een uitstekende luchtkwaliteit. Een studie vooraf om een balans tussen beiden te vinden is belangrijk om te streven naar een perfect klimaat in het gebouw.

Zowel voor plaatsing van eenvoudige verwarmingsinstallaties tot de meest complexere verwarmings- en koelinstallaties met bijhorende sturingen kan u bij Kerremans terecht. Aansluitend op de plaatsing kan Kerremans Onderhoud na-service aanbieden om een optimale werking van de installaties te garanderen.


Voorbeelden:

VerwarmingsketelsLuchtgroepenVentilo’sKoelmachinesLuchtverhittersRegelingen...
Sanitair

De sanitaire voorziening in een gebouw is in de loop der jaren geëvolueerd tot een belangrijk gegeven naar comfort toe aan de eindgebruiker. De correcte uitvoering is van cruciaal belang voor de levensduur van de installatie.

Kerremans zal samen met u de mogelijkheden en toepassingen in dit gebied onder de loep nemen om een feilloze installatie op maat aan te bieden. Kerremans kan ook het onderhoud uitvoeren van de gehele installaties.


Voorbeelden:

Regenwaterrecuperatie VuilwatersystemenDrukverhogingssystemenBrandleidingenPluvia...


Kerremans werkt de plannen uit met autocad-stabicad, om verzorgde en duidelijke plannen voor te leggen aan de bouwheer. De coördinatieproblemen met andere technieken kunnen zo tijdig worden verholpen om een optimaal verloop van de werken te garanderen.